INFO

INFO

Na vier overweldigende shows in Amsterdam in 2018 en Rotterdam in 2019 bracht Glennis Grace op 26 oktober 2019 de show WHITNEY – a tribute by Glennis Grace naar Antwerpen. In de Lotto Arena gaf zij ook daar een fenomenaal eerbetoon aan de legendarische zangeres

In totaal hebben ruim 36.000 bezoekers in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen genoten van de indrukwekkende show waarin Glennis op ongekende wijze de hits van haar heldin ten gehore bracht. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies bleek direct dat de muziek van Whitney Houston uit de jaren 80 en 90 mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis werd na afloop unaniem geroemd om haar stemgeluid en bezieling.

Heef u het gemist, en wilt ook u zich laten meevoeren naar vervlogen tijden met de beste klassiekers van Whitney Houston, gezongen door Glennis Grace? De shows zijn inmiddels voorbij en waren de voorlopig laatste Whitney Tributes die Glennis geeft in Nederland en België.

De show in Rotterdam Ahoy is vastgelegd op CD, DVD en te beluisteren via streamingsdiensten, aanvullend is een EP uitgebracht met aanvullende nummers uit de show in Rotterdam Ahoy.

WHITNEY – a tribute by Glennis Grace is een bijzondere ode aan Whitney Houston met een variatie aan nummers van de legendarische artieste.

blijf op de hoogte

contact

TICKETS & INFO

House of Entertaiment
ticketkopen.eu

MEDIA

House of Entertaiment
kris@houseofentertainment.be

BLIJF OP DE HOOGTE!

 

 Niets missen van de voorbereidingen?  

Meld u aan voor de Whitney Tribute updates!

PRIVACYVERKLARING

Gelukt! U ontvangt vanaf nu de Whitney Tribute updates!